Endnu en racisme-skandale i italiensk fodbold

Juventus' midtbanespiller, Blaise Matuidi, fortæller, at han var udsat for racisme fra Cagliaris fans.

Den franske midtbanespiller, Blaise Matuidi, siger, at han var offer for racisme under Juventus' 1-0 sejr på Cagliari i Serie A i går aftes.

Påstanden kommer bare to dage efter, at Verona blev tildelt et forbud, hvor de både blev påbudt at lukke dele af stadion og en bøde, fordi nogle af klubbens fans, udtrykte sig racistisk mod den 30-årige spiller.

- Det er svage mennesker, der forsøger at skræmme med had, siger Matuidi om situationen og uddyber.

- Jeg er ikke en hater og kan kun være ked af dem, der sætter dårlige eksempler. Fodbold er en måde at sprede lighed, passion og inspiration på, og det er det jeg er her for. Fred.

Federico Bernardeschi scorede kampens eneste mål 16 minutter før tid, da Juventus kæmpede sig til den sjette sejr i syv kampe.

Hændelsen i Verona fandt sted den 30. december, hvor Matuidi scorede åbningsmålet i 3-1 sejren.

Serie A-klubben, Verona, blev straffet for "udtryk for racediskrimination, der varede omkring 10 sekunder" som en del af hjemmepublikummet indledte mod Matuidi bare fem minutter inde i kampen.