• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Eriksen og resten af Serie A rykker tættere på en genstart

Foto: Getty Images

Det italienske fodboldforbund har nu afleveret deres protokol for, hvordan landets bedste række skal sættes i gang igen.

Af Oliver Okstrøm

Mens Bundesligaen allerede er i fuld gang igen, og Superligaen samt La Liga nærmer sig en genstart, så er man ikke blevet helt klar endnu i Italien. Men det forlyder nu, at de nærmer sig en afgørelse.

Det melder det italienske medie Sky Sport Italia, der kan berette, at protokollen fra Italiens fodboldforbund omkring afviklingen af Serie A-kampene resten af sæsonen nu er blevet afleveret til landets sportsminister Vincenzo Spadafora. Det er tilmed en dag for tidligt end oprindeligt aftalt.

Næste skridt bliver derfor at finde frem til enighed for, hvordan kampene skal organiseres, mens man sigter efter at kunne begynde med at spille igen enten 13. juni eller 20. juni. 

Når forslaget fra fodboldforbundet er kommet en tand for tidligt, så er det angiveligt deres håb, at myndighederne kan se det igennem, så man kan komme frem til en beslutning på torsdag, hvor man skal mødes.

I protokollen er der både nævnt standarder for rejser og hoteller med særlige indgange og udgange, så man bliver holdt på afstand med den lokale befolkning. Derudover lægges der op til, at der højest må være 300 mennesker til kampene.

Italien er et af de steder, som har været hårdt udsat af coronavirussen, men Støvlelandet har efterhånden fået bedre styr på sagerne.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus