• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A nooteboom1

Europas mest effektive angriber er til salg

Europas mest effektive angriber er til salg
Foto: Internazionale

Mauro Icardi, der i sidste sæson var Europas mest effektive angriber, er ifølge spillerens agent blevet sat på transfermarkedet.

Af nooteboom1

Mauro Icardi var i sidste sæson den mest effektive angriber i de fem største europæiske ligaer. Den 23-årige argentiner havde den højeste scoringsprocent blandt de spillere, der havde scoret mindst 10 mål i Europas fem største ligaer, og nu kan han være på vej væk fra Inter. 

Tidligere i dag skrev Icardis agent og kone Wanda Icardi "#transfermarked" på sin Twitter. Det skabte en del furore blandt Inter-fans, og nu puster agenten og konen til ilden ved at sige, at angriberen er blevet sat til salg. 

- Ud fra det, jeg kan se, er Icardi blevet sat til salg af Inter. Mange klubber er interesserede. Vi vil evaluere situationen med respekt for alle involverede parter. Mauro ville være meget ked af det over at forlade Inter, men vi kender til klubbens økonomiske situation, og de kan tydeligvis ikke holde fast i Icardi. 

- Der er ingen frikøbsklausul i Icardis kontrakt, og vi håber ikke, Inter vil spørge om en pris, der er alt for høj, men som passer til hans sande værdi, siger Wanda Icardi - pudsigt nok, når man jævnfører med Tweet'et ovenover - til Calciomercato.com.

Forlydender i Italien går på, at det hele er forhandlingsstrategi fra Icardi'ernes side af. Mauro vil gerne have en lønforhøjelse, og ellers er det arrivederci, Inter.

Icardi menes at koste 300 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus