F. Sørensen rykker ud af Serie A

Bologna og Frederik Sørensen er færdige i Serie A, efter at holdet tabte hjemme til Catania, mens Chievo slog Cagliari.

Bologna, hvor danske Frederik Sørensen spiller, rykker ud af Serie A. Det blev en realitet i dag, da holdet på hjemmebane tabte 1-2 til Catania, og Chievo samtidig slog Cagliari på udebane.

Frederik Sørensen startede inde i nederlaget, men blev skiftet ud mod slutningen af første halvleg, efter at Catania havde bragt sig i front ti minutter tidligere.

Længe så det ud til, at den stilling skulle holde, men ti minutter før tid scorede Morleo til 1-1. Et lille håb om overlevelse var tændt, men det blev hurtigt slukket igen, da Catania med fem minutter tilbage af kampen scorede til resultatet 2-1.

Dermed har Bologna ikke længere mulighed for at overleve i den bedste italienske række. Holdet har inden sidste spillerunde fire point op til Chievo, og må indstille sig på et liv i Serie B.