• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Fik aldrig debut: Juventus sælger italiensk talent med stor profit

Fik aldrig debut: Juventus sælger italiensk talent med stor profit
Foto: Getty Images

Juventus har indkasseret over 100 millioner kroner på en spiller, der ikke var udset til at spille en rolle på klubbens førstehold.

Af Morten Jørgensen

Konkurrencen om de offensive pladser i Juventus er benhård, og det har Riccardo Orsolini også måtte sande.

Selvom den talentfulde italiener leverede en stribe af gode præstationer i den forgangne sæson, hvor han både var udlejet til Atalanta og Bologna, kommer han ikke til at spille en rolle på Juventus’ førstehold i den kommende sæson.

Han er nemlig blevet købt fri af kontrakten med den italienske mesterklub af Bologna, og klubben betaler i alt 112 millioner kroner for U21-landsholdsspilleren, som i øjeblikket spiller en væsentlig rolle til U21 EM.

Tilbage i januar 2017 betalte Juventus blot 34 millioner kroner for Riccardo Orsolini, og dermed har Den Gamle Dame tjent 78 millioner kroner på ham, selvom han aldrig har fået debut for klubben.

Den alsidige ungdomslandsholdsspiller, der både kan spille på kanten og helt fremme, formåede at lave 10 mål og seks målgivende afleveringer i den forgangne sæson, og han skal nu fremover forsøge at udvikle sig yderligere hos Bologna, inden der måske byder sig en chance hos Juventus i fremtiden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus