Fik direkte rødt: Mæhle blev skurken for Atalanta

Landsholdsprofil Joakim Mæhle fik et direkte rødt kort efter en halv time, da Atalanta tabte 0-1 hos Sassuolo.

For tredje uge i træk kom danske Joakim Mæhle i fokus efter en Atalanta-kamp i Serie A.

Men desværre for ham var det denne gang ikke for en scoring som mod både Sampdoria og Juventus i de forgående uger.

25-årige Mæhle blev således lørdag aften præsenteret for et direkte rødt kort for en grov tackling, da Atalanta på udebane tabte 0-1 til Sassuolo.

Efter en lille halv times spil mistede venstrebacken bolden i fremdrift, og danskerens forsøg på en hurtig tilbageerobring endte som en mistimet tackling med løftet støvle på læggen af en modstander.

Det blev takseret til et gult kort, men kampens dommer blev kaldt ud til VAR-skærmen, og meget hurtigt skiftede han mening, fandt sit røde kort frem og sendte Mæhle tidligt i bad.

Det er første gang i karrierens indtil videre 238 kampe som seniorspiller, at Mæhle bliver smidt ud.

Sassuolo udnyttede efter 55 minutter sit overtal, da den franske kantspiller Armand Lauriente flot sparkede bolden i kassen.

Ti minutter senere blev Mæhles danske holdkammerat, Rasmus Højlund, skiftet ud efter en frugtesløs arbejdsindsats i udeholdets angreb. Dybt inde i overtiden fik indskiftede Luis Muriel desuden Atalantas andet røde kort.

Nederlaget er Atalantas første i 2023 efter en god stime med tre sejre og to uafgjorte efter VM-pausen.

Det kan vise sig at blive meget kostbart i kampen om Champions League-billetterne.

Ligesom Lazio og Milan har Atalanta 38 point i zonen omkring den vigtige fjerdeplads, men begge rivaler har en kamp i baghånden i forhold til Atalanta.