• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Fiorentina holder fast i cheftræneren

Foto: Getty Images

Fiorentina holder fast i Vincenzo Montella som cheftræner, selvom klubben blot hentede to point på otte kampe under hans ledelse.

Af Victor Risager

Fiorentina hyrede i april Vincenzo Montella som cheftræner, efter at de fyrede Stefano Piolisom følge af skuffende resultater.

Montella fik imidlertid ikke vendt skuden. Montella har endnu ikke vundet en kamp som Fiorentina-træner, og de formåede blot at hente to point i sæsonens sidste otte kampe i Serie A, hvor de sluttede som nummer 16.

Derfor var der tvivl om, hvorvidt han ville få lov til at fortsætte i jobbet eller ej, men nu står det klart, at Fiorentina holder fast i den 44-årige cheftræner.

Det meddeler Fiorentina i en pressemeddelelse. I pressemeddelelsen skriver forklarer klubbens ejer, Rocco Commisso, at han mødtes med Montella fredag, hvor han blev overbevist om, at han er den rette mand til jobbet.

Vincenzo Montella, der tidligere har været cheftræner for Sampdoria, AC Milan og Sevilla, er på kontrakt i Fiorentina indtil sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.