Fiorentina og Roma delte i tæt opgør

Robin Olsen begik straffespark, men en sen scoring af Alessandro Florenzi sørgede for, at Roma ikke indkasserede et nederlag.

En sen scoring af anfører Alessandro Florenzi sikrede Roma et enkelt point, da de gæstede Fiorentina.

Det var romernes Edin Dzeko, der kom frem til kampens første store chance, da han blev spillet helt fri i feltet. Men den erfarne angriber kunne dog ikke bringe Roma foran, og hans afslutning sejlede over mål.

I stedet kunne Fiorentina, der havde Christian Nørgaard på bænken i hele opgøret, juble efter 32 minutter. Robin Olsen nedlagde Giovani Simeone i Roma-feltet, hvilket dommeren takserede til et straffespark. Det tog Jordan Veretout sig af, og franskmanden sendte bolden forbi Olsen uden problemer.

Kort efter var Roma imidlertid igen tæt på, da Lorenzo Pellegrini sendte et frispark på stolpen, men udligningen lod vente på sig.

Fra anden halvlegs første fløjt jagtede Roma udligningen, og de satte sig hurtigt på opgøret med et par chancer. Fiorentina fik dog så småt spist sig ind i kampen igen, og de kom efterfølgende til de største chancer ved Simeone og Federico Chiesa.

De lillaklædte værter kunne ikke få udbygget føringen, og det udnyttede Roma-anføreren Alessandro Florenzi. Fem minutter før tid flugtede han en retur i nettet til 1-1.

Det endte dermed uden vinder, og dermed har Fiorentina nu ikke har vundet i fire kampe, mens Roma ikke har vundet i tre. Resultatet betyder, at de to klubber ligger side om side på sjette- og syvendepladsen i Serie A med 16 point efter 11 runder.