Fiorentina smed point i toppen efter nederlag til Lazio

Hjemme i Firenze tabte Fiorentina 1-3 til Lazio lørdag aften. Hele tre mål blev scoret i kampens overtid.

Fiorentina har haft en flot sæson indtil videre og indtog inden aftenens kamp andenpladsen i Serie A med kun ét point op til førerholdet Inter Milan.

Lørdagens modstander var midterholdet Lazio, og efter en målrig afslutning endte det opgør 1-3 til gæsterne fra Rom.

Balde Diao Keita bragte Lazio på 1-0 efter 45 minutter på et oplæg af Filip Djordjevic.

Det så længe ud til, at det skulle blive kampens resultat, men i den seks minutters lange overtid blev der lavet hele tre mål til.

Først kom Lazio på 2-0 ved en scoring af Sergej Milinkovic-Savic, inden Fiorintinas Facundo Roncaglia fik reduceret til 1-2 kort tid senere efter et stort drop af Lazios målmand. Til sidst lukkede Filipe Anderson kampen med sin scoring til 3-1, hvilket måske er hans sidste for Lazio, da han rygtes til Manchester United i øjeblikket.

Med nederlaget mistede Fiorentina et vigtigt skridt i den tætte top af Serie A.