• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Andreas Arp

Frederik Sørensen kan vende tilbage til Serie A

Frederik Sørensen kan vende tilbage til Serie A
Foto: Getty Images

Danske Frederik Sørensen kan få et comeback til den italienske Serie A. Atalanta skulle angiveligt være interesserede.

Af Andreas Arp

Frederik Sørensen skiftede for tre år siden Juventus og Serie A ud med en tilværelse i FC Köln fra den bedste tyske række. Men efter to gode sæsoner i Köln spillede hverken holdet eller Sørensen op til niveau i sidste sæson, hvilket endte med en nedrykning til 2. Bundesligaen. 

Markus Anfang er siden blevet ansat som ny cheftræner i klubben, og han skulle angiveligt slet ikke se Frederik Sørensen som førstevalg i midterforsvaret, hvilket betyder, at danskeren kan være på vej væk fra tysk fodbold igen.

Læs også: Medie: Frederik Sørensen kan forlade FC Köln

Og nu er der interesse fra Serie A. Atalanta, der i forvejen har danske Andreas Cornelius i truppen, skulle nemlig ifølge det italienske medie tuttomercatoweb være meget interesseret i den 26-årige forsvarsspiller, som allerede har 69 Serie A-kampe på CV'et.

Frederik Sørensen kom til Juventus fra Lyngby tilbage i 2011, men spillede størstedelen af sine kampe i Italien på udleje i både Bologna og Hellas Verona. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.