• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Gnidninger i Juventus: Allegri kan være på vej ud

Der er tilsyneladende problemer mellem Juventus' træner Max Allegri og klubpræsident Andrea Agnelli, og det kan føre til et trænerskifte, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Selvom mesterskabet efterhånden ser ud til at være en selvfølgelighed i denne sæson for Juventus, der har 16 point ned til Napoli på andenpladsen. I Champions League ser det dog anderledes kritisk ud.

Her er de bagud med 0-2 inden returkampen mod Atletico Madrid i ottendedelsfinalen, og det har angiveligt medført hårde ord mod træner Max Allegri fra klubpræsident Andrea Agnelli.

Det skriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport, som kan oplyse, at den 51-årige træner eftersigende er blevet hårdt ramt af den kritik, der er gået hans vej efter nederlaget i den spanske hovedstad.

Avisen peger på, at Agnelli havde forventet mere støtte fra topledelsen i klubben, som altså har ført til, at der nu er et småkoldt forhold mellem ham selv og præsidenten. Det kan i sidste ende betyde, at klubben skifter ud på trænerposten, inden sæsonen er slut, hvis de ryger ud mod Atletico.

Senest har Juventus' sportsdirektør Fabio Paratici ikke kunne bekræfte, at Agnelli er træner i Juventus i næste sæson, hvilket har medført rygter om, at klubben leder efter en ny træner til mesterklubben, der op til denne sæson har storsatset ved at hente blandt andet Cristiano Ronaldo til klubben.

Juventus spiller fredag mod Udinese, hvorefter de gør klar til et forsøg på et comeback på hjemmebane mod Atletico på tirsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus