• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Guldregn over Farum: FCN tjener styrtende på Lobotka-skifte

Foto: Getty Images

Det regner med penge over FC Nordsjælland de kommende fire år, hvor de samlet kan se frem til omkring 30 millioner som følge af Stanislav Lobotkas transfer fra Celta til Napoli.

Af Oliver Okstrøm

Stanislav Lobotka er kommet på plads i Napoli, og med skiftet fra Celta ser det ud til, at der er en god portion penge på vej til Superliga-klubben FC Nordsjælland, som i sin tid solgte slovakken til Vigo-klubben.

I forbindelse med salget fik man lavet en videresalgsklausul, som betød, at Farum-klubben skulle have 25 procent af de penge, som Celta ville sælge Lobotka for.

Det skriver B.T.

Klubben selv vil dog ikke kommentere på detaljerne af den aftale, som man lavede med Celta, men alligevel slår FCN-sportschef Jan Laursen fast, at det har været en god handel for klubben at sende Lobotka videre.

- Det var også en væsentlig investering, da vi hentede ham, så det er selvfølgelig glædeligt for alle involverede. Når man laver nogle investeringer, vil man selvfølgelig gerne have, at det går godt både sportsligt og økonomisk, og det er sket i den her sag, siger Laursen, som desuden betegner det hele som 'business as usual'.

Avisen peger endvidere på, at FC Nordsjælland samlet set kan regne med at få næsten 30 millioner kroner ind på kontoen over de kommende fire år.

Det meldes i øvrigt, at Lobotka muligvis allerede kan få debut for Napoli lørdag, hvor han er udtaget til kampen mod Fiorentina.

Lobotka skiftede fra FC Nordsjælland til Celta i 2017.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020