• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Higuain afgjorde topbraget mellem Inter og Juve: Vi viste stor karakter

Foto: Getty Images

Juventus' argentinske målmaskine Gonzalo Higuain kom ind fra bænken og afgjorde kampen mellem Inter og Juventus, og han peger på, at holdet spillede en stor kamp i det store Derby d'Italia.

Af Oliver Okstrøm

Juventus tog en vigtig sejr søndag aften i den største kamp på italiensk grund, Derby d'Italia. Opgøret mod Inter. Her blev det til en sejr på 2-1 til Juventus efter et sejrsmål fra Gonzalo Higuain med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Selv var han meget tilfreds med den måde, som holdet gik ind til kampen på. Det fortæller han i et interview med Sky Sport Italia efter opgøret.

Læs også:Higuain afgjorde underholdende topbrag mod Inter

- Det var en stor kamp af Juventus. Inter har været det mest solide hold i ligaen med seks sejre ud af seks mulige. Vi spillede med stor karakter, og vi var meget målrettede. Jeg er glad for, at vi hev sejren hjem, lyder det fra matchvinderen.

Higuain måtte dog selv tage plads på bænken fra kampens start, da cheftræner Maurizio Sarri havde valgt Ronaldo, Bernardeschi og Dybala som de forreste spillere. Han kom dog ind efter en times spil, og mindre end tyve minutter senere afgjorde han kampen. Higuain bærer dog ikke nag over at være blevet fravalgt til at begynde med.

Læs også:Juventus og Atletico hentede sikre sejre

- Træneren tager sine beslutninger, og Paulo (Dybala red.) havde gjort det godt på det seneste, så det var forståeligt. Det eneste, jeg kan gøre, er, at være klar til at hjælpe holdet, og det klarede jeg heldigvis, siger han og fortsætter:

- Det er en fremragende start på sæsonen, men det er stadig tidligt, og vi vil kæmpe på alle fronter, lyder det fra Gonzalo Higuain.

Sejren betyder, at Juventus rykker op på førstepladsen med ét point ned til Inter på andenpladsen.

Læs også:Vanvittigt Napoli-comeback var forgæves i italiensk topkamp

Læs også:Mandagens rygtebørs: Real Madrid og Juventus i kamp om Chelsea-profil

Læs også:Juventus-midtbaneikon stopper karrieren