• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A nooteboom1

Higuain får reduceret sin karantæne, så han er klar til CL-kvalbrag

Higuain får reduceret sin karantæne, så han er klar til CL-kvalbrag
Foto: Lancia

Gonzalo Higuain får reduceret sin karantæne, således at han er klar til napolitanernes opgør mod AS Roma, som han ellers stod til at misse.

Af nooteboom1

Den 3. april spillede Napoli mod Udinese i Serie A i et opgør, som syditalienerne tabte med 3-1. Undervejs i kampen fik Higuain rødt kort for at have stemplet en Udinese-spiller, men argentineren selv mente ikke, det var intentionelt. Og det fik den tidligere Real Madrid-spiller til at gå amok. Han skubbede til alt og alle og ville fare i flænset på dommeren. Higuains raserianfald gjorde, at han fik fire spilledages karantæne og stod til at misse CL-kvalifikationsbraget mod AS Roma den 25. april. Men han får heldigvis for Napoli lov til at være med alligevel. 

Partenopei fremlagde nemlig en appel i dag om at få karantænen reduceret. Og det fik de held med. I stedet for i alt fire dages karantæne blev dommen reduceret til tre. Det betyder, at Higuain er ude i de næste to opgør mod Inter ude og Bologna hjemme. Argentineren har allerede afsonet sin første spilledag i weekenden, da Hellas Verona kom på besøg på Stadio San Paolo.

AS Roma på udebane om 10 dage er et opgør, hvor Higuain alligevel får lov til at være med. Mange syditalienske medier frygtede ellers, at Sarris tropper ville få det særdeles svært mod romerne uden deres måske vigtigste spiller. 

Higuain har i denne sæson lavet 30 mål i 31 Serie A-kampe for Napoli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.