Higuain fik mareridtsgensyn med Juventus: Brændte straffe og fik rødt

Juventus snuppede en 2-0-sejr på udebane mod Milan søndag aften i en kamp, hvor Gonzalo Higuain slet ikke havde sin bedste dag for milaneserne.

Gonzalo Higuain skiftede inden denne sæson fra Juventus til AC Milan, og søndag aften mødte han sin gamle arbejdsgiver for første gang siden sit hop til Milano-klubben, og det blev en kamp, som han nok gerne vil glemme hurtigt.

Her lykkedes det ham nemlig både at brænde et straffespark og blive smidt ud, da Juventus endte med at vinde kampen med 2-0.

Mens Higuain nok får svært ved at sove ordentligt, så bliver det nok anderledes for Mario Mandzukic, der sørgede for, at Juventus kom foran med 1-0 efter blot otte minutters spil, da han bankede bolden i mål med sin pande.

Et par minutter før pausen fik Milan tilkæmpet sig et straffespark, som først skulle igennem VAR, inden det blev dømt. Her stillede Higuain sig op, og han sendte et fint spark fladt og helt ude ved stolpen. Alligevel klarede Szczesny at komme ned til bolden og slå den over på stolpen.

I anden halvleg skulle man vente længe på målet til 2-0, men med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid var Ronaldo klar på en returbold, som han sendte stensikkert i mål til 2-0, som muligvis fik Higuain til at koge over.

To minutter senere lavede han nemlig et hårdt frispark midt på banen på Benatia, som dommer Mazzoleni hurtigt gav et gult kort på. Det var den argentinske stjerneangriber bestemt ikke tilfreds med, og han brokkede sig dermed til endnu et gult kort, og så var det arrividerci for ham.

Sejren betyder, at Juventus nu er på førstepladsen med seks point ned til Napoli. Milan er nummer fem i en gruppe, der ligger tæt om den fjerde og sidste Champions League-plads.

Næste opgave for Juventus i Serie A er mod SPAL på hjemmebane, mens Milan skal en tur til Rom for at møde Lazio.