Icardi-magi gav Inter sejren i vildt Derby D'Italia

Inter fik en flot 2-1 sejr over Juventus i et vildt derby-opgør mellem to af Italiens allerstørste fodboldklubber.

Inter har på ingen måde fået nogen god start på denne sæson. I Europa League blev det i midtugen til et nederlag til israelske Hapoel Beer Sheva, mens man inden søndagens møde med Juventus i Serie A blot står noteret for fire point.

Det ændrede sig dog for Frank de Boer og co. søndag aften, da man på Giuseppe Meazza fik en 2-1-sejr over rivalerne Juventus.

Inter kom ellers først bagud. Det skete 20 minutter inde i anden halvleg, da schweiziske Stefan Lichtsteiner fandt et indlæg fra Alex Sandro og forbiplacerede Samir Handanovic i Inter-kassen.

Lichtsteiners mål var dog ikke nok til at give Juventus point. Mauro Icardi ville det nemlig anderledes. Først da et indlæg af Ever Banega blev pandet i mål to minutter efter Lichtsteiners scoringsmål og 10 minutter senere, da han fandt kroatiske Ivan Perisic, der kunne sende bolden i mål til 2-1.

Kampen, der blev gjort bedre af de vilde fans på tribunerne, fik tilspidset spæding, da Ever Banega efter 90 minutter fik sit andet gule kort.

Da kunne Juventus for alvor lugte blod, men det blev ved 2-1, og så er Inter atter med i toppen af Serie A. De ligger nummer seks, mens Juventus er på andenpladsen - et point efter Napoli.