• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A nooteboom1

Icardi og Perisic sikrede Inter fjerdepladsen

Icardi og Perisic sikrede Inter fjerdepladsen
Foto: Daniel Dal Zennaro/Polfoto

Mauro Icardi og Ivan Perisic gjorde det onde ved Empoli, der måtte tage hjem til Toscana fra San Siro med et 2-1-nederlag.

Af nooteboom1

Mauro Icardi er den angriber i de største europæiske ligaer, der er mest skarp. Han har den højeste procentuelle træfsikkerhed målt på det antal skud mod mål, han har, der går i mål. Og i dag var ingen undtagelse for argentineren. 

Der var spillet 12 minutter, da Ivan Perisic spillede bolden tilbage til Icardi, som var sikkerheden selv. En sand kyniker. Den 23-årige Inter-anfører bankede bolden i mål med en solid inderside. 1-0 til Nerazzurri.

Gæsterne udlignede 25 minutter senere, da Pucciarelli kom forbi Inter-forsvaret og trykkede af med en flad afslutning. Handanovic havde ingen chance i Inter-målet og var helt sagesløs. 

Men blot tre minutter efter udligningen gjorde Perisic det onde ved gæsterne, da han kom først på riposten og bragte Mancinis tropper foran 2-1. 

Flere mål blev der ikke scoret, og dermed er Inter sikre på at slutte på fjerdepladsen i Serie A. Det er potentielt en position, der gør, at Inter ikke skal spille EL-kvalifikation for at deltage i turneringen. Måden, hvorpå Inter sikrer sig direkte EL-adgang, er, hvis AC Milan taber Coppa Italia-finalen til Juventus den 21. maj.

Superliga

Mere Superliga

Fokus