Icardi og Perisic sikrede Inter fjerdepladsen

Mauro Icardi og Ivan Perisic gjorde det onde ved Empoli, der måtte tage hjem til Toscana fra San Siro med et 2-1-nederlag.

Mauro Icardi er den angriber i de største europæiske ligaer, der er mest skarp. Han har den højeste procentuelle træfsikkerhed målt på det antal skud mod mål, han har, der går i mål. Og i dag var ingen undtagelse for argentineren.

Der var spillet 12 minutter, da Ivan Perisic spillede bolden tilbage til Icardi, som var sikkerheden selv. En sand kyniker. Den 23-årige Inter-anfører bankede bolden i mål med en solid inderside. 1-0 til Nerazzurri.

Gæsterne udlignede 25 minutter senere, da Pucciarelli kom forbi Inter-forsvaret og trykkede af med en flad afslutning. Handanovic havde ingen chance i Inter-målet og var helt sagesløs.

Men blot tre minutter efter udligningen gjorde Perisic det onde ved gæsterne, da han kom først på riposten og bragte Mancinis tropper foran 2-1.

Flere mål blev der ikke scoret, og dermed er Inter sikre på at slutte på fjerdepladsen i Serie A. Det er potentielt en position, der gør, at Inter ikke skal spille EL-kvalifikation for at deltage i turneringen. Måden, hvorpå Inter sikrer sig direkte EL-adgang, er, hvis AC Milan taber Coppa Italia-finalen til Juventus den 21. maj.