• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Insigne har et problem med Higuain: Han hilste ikke engang

Napoli-angriberen Lorenzo Insigne er ikke tilfreds med den måde, Gonzalo Higuain tog afsked med klubben på, da han skiftede til Juventus.

Af Sylvester Guldberg Røn

Gonzalo Higuain havde en imponerende 2015/2016-sæson for Napoli, da han lavede vanvittige 36 mål i Serie A. Med hans imponerende målhøst slog han samtidig en dengang 65 år gammel rekord, for flest mål på én Serie A-sæson. 

Et andet sted i Italien havde de også lagt mærke til de mange mål, og derfor skiftede Gonzalo Higuain efter sæsonen til mestrene fra Juventus. Lorenzo Insigne, der var med i Higuains vanvittige sæson og stadig spiller i klubben i dag, er dog ikke tilfreds med Higuains opførsel efter skiftet. 

- Jeg synes ikke om den måde, han fejrede sin scoring mod os på. Juventus-skiftet var hans eget valg, og det var han selvfølgelig i sin gode ret til. Men da vi mødte hinanden efterfølgende, kom han aldrig og hilste på os. Det må betyde, at han har et problem med de spillere, der hjalp ham til 36 Serie A-mål, siger Lorenzo Insigne til Coriello dello Sport. 

Gonzalo Higuain er stadig ejet af Juventus, men han har i denne sæson været udlejet til AC Milan, mens han nu er udlejet til Chelsea. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus