• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jonas Kongerslev Nygaard

Inter henter ung bomber

Inter henter ung bomber
Illustration

Inter tager hul på oprustningen forud for næste sæson. Første transfer er Sampdorias unge bomber Mauro Icardi.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Inters sæson var decideret miserabel, og det betød, at cheftræner Andrea Strammaccioni måtte lade livet. Ind er kommet den tidligere Napoli-chef Walter Mazzari, og nu henter den nye boss sin første spiller.

Angriberen Mauro Icardi har gennemført lægetjekket i klubben og forventes snarest at blive offentliggjort som ny spiller i Inter. Det skriver flere italienske medier, mens Sampdorias sportsdirektør desuden har afsløret, at også Napoli har været inde i kampen om stortalentet.

- Icardi var eftertragtet af både Napoli og Inter, men han foretrak at tage til Milano, siger sportsdirektør Carlo Osti til Radio CRC.

- For at være ærlig, så var Napoli det første hold, der viste sin interesse ved at spørge os om spillerens transferstatus. Men Icardi ville have Inter.

Icardi, der også har en fortid i Barcelona, har fået sit store gennembrud. Den 20-årige angriber har scoret 10 mål for klubben, hvoraf de fire var i 6-0-sejren over Pescara sidst i januar i år.

I Inter kommer Icardi til at konkurrere med Diego Milito, Rodrigo Palacio, Tommaso Rocchi og Antonio Cassano om pladserne i front.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.