Inter knækkede Napoli i Coppa Italia

Inter var en for stor en mundfuld for Napoli, da de to hold mødtes i pokalturneringen.

Napoli virker helt uovervindelige i Serie A, hvor de i øjeblikket er på førstepladsen med to point ned til Juventus og fire point ned til Inter. I tirsdagens kamp i pokalturneringen var det netop Inter, som Napoli skulle spille mod.

Her blev det et helt andet billede end man er vant til, og Inter vandt kampen med 2-0.

Kampens første mål blev scoret af Stevan Jovetic efter 75 minutter, da han sendte et behersket inderside-spark ind fra mere end 20 meter. Det kom efter en kamp, som var meget lige med et lille overtag til Napoli i forhold til muligheder. Men det var altså Inter, der udnyttede chancerne.

Napoli blev tilmed reduceret til ti mand, da Mertens fik sit andet gule kort i kampen med to minutter tilbage af kampen. I overtiden hamrede Inter det sidste søm i kisten, da Ljalic blev sendt alene mod mål, hvor han løb fra midten af banen og udplacerede Napoli-målmand Reina fra kanten af feltet med en flad afslutning.

Inter er dermed videre til semifinalen i Coppa Italia. Sidst Inter vandt turneringen var i 2011.