Inter misser førstepladsen efter skuffende pointab

En sejr over Parma havde sendt Inter op på førstepladsen i Serie A, men de måtte nøjes med et enkelt point efter 2-2 mod Parma

Inter havde alletiders mulighed for at skyde sig til tops i tabellen, da de på hjemmebane tog imod Parma, som var uden en lårskadet Andreas Cornelius. Med Juventus' pointtab mod Lecce tidligere i dag skulle Inter blot bruge en sejr for at overtage førstepladsen, men det blev i stedet til et skuffende 2-2-resultat denne lørdag aften.

Det startede ellers planmæssigt for Inter, da Antonio Candreva efter 23 minutter bragte dem foran. Han var dog lidt heldig med, at hans flade flugter fra kanten af feltet blev rettet af på vejen mod mål.

Men, på få minutter fik Parma vendt kampen på hovedet. Blot tre minutter efter Candrevas føringsmål sendte den tidligere Inter-spiller Yann Karamoh et tør afsluhugtning afsted til 1-1. Og i det 30. minut var det så Gervinho, som blev spillet fri i feltet og med en sikker afslutning gav Parma en pauseføring på 2-1.

Kun seks minutter efter pausen fik Romelu Lukaku udlignet, da han efter en dårlig førsteberøring fik drejet rundt om egen akse og sendte bolden i nettet tæt under mål.

Det blev ikke til flere mål i opgøret, som derfor endte med en pointdeling. Med det ene point er Inter fortsat på andenpladsen i Seria A, blot et enkelt point efter Juventus. Parma er placeret på en flot syvendeplads med 13 point, det samme som AS Roma på den sjetteplads, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen.