Inter og Eriksen på andenpladsen efter sejr over danskerklubben Genoa

Fire point adskiller nu Inter fra Juventus i kampen om det italienske mesterskab, efter Inters 3-0 sejr over Genoa.

Der var dømt danskerduel i Serie A, da Genoa med Peter Ankersen i startopstillingen og Lasse Schöne på bænken tog imod Inter og Christian Eriksen.

Genoas tredje dansker Lukas Lerager, der scorede mod Sampdoria i onsdags var ikke med i kampen.

Begge hold havde hårdt brug for en sejr. Inter for at holde trit med Juventus i kampen om mesterskabet, Genoa for at rykke sig af nedrykningskampen.

Ikke overraskende dominerede Inter kampen, mens Genoa, der ellers er ubesejrede i deres seneste fem kampe, måtte parrere i store dele af kampen.

Efter en halv times spil blev det også til en Inter-scoring, da Lukaku nettede på et oplæg fra Biraghi. 2-0 målet blev scoret af Alexis Sanchez, der via overliggeren sendte bolden ind bag en chanceløs Perin i Genoa-målet. Kort før slutfløjt lykkedes det endnu engang belgiske Romelu Lukaku at score, da han med en 'step-over-finte' og en lille skudfinte scorede til 3-0.

De danske aktører leverede en stabil indsats uden at imponere. Schöne kom på banen efter en times spil, mens Christian Eriksen blev skiftet ud fem minutter senere. Peter Ankersen spillede 76 minutter for hjemmeholdet.

Resultatet betyder, at Inter rykker op på andenpladsen og er fire point efter Juventus, der dog har en kamp i baghånden og kan sikre sig mesterskabet med en sejr over Sampdoria i morgen.

Genoa skal holde et godt øje med Lecce, der møder Bologna i morgen. En sejr til syditalienerne sender dem to point fra Genoa og nedrykningsstregen.