Inter sejrede sikkert mod bundhold

Inter hentede tre point, da de søndag aften slog Frosinone med 3-1.

Inter sikrede sig søndag aften tre point, da de besejrede Frosinone med 3-1, og dermed holder de fast i deres forspring ned til AC Milan og Roma på henholdsvis fjerde- og femtepladsen.

Efter blot 19 minutter kom Radja Nainggolan på måltavlen, da han headede bolden i mål efter et indlæg af Danilo D’Ambrosio.

Og før pausen kunne Ivan Perisic også udbygge føringen. Frosinones Raman Chibsah rev Inters Milan Skriniar ned ved et hjørnespark, og det resulterede i et straffespark til Milano-klubben, som Perisic køligt satte i mål med en inderside.

I anden halvleg kontrollerede Inter opgøret, men Frosinone fik sparket lidt spænding ind i opgøret efter knap en times spil. Francesco Cassato reducerede således til 2-1 med et spark fra kanten af feltet. Det var desuden Frosinones første mål mod Inter nogensinde i Serie A-sammenhæng.

Tættere på et comeback kom Frosinone dog ikke, og i overtiden scorede Inters Matias Vecino til slutresultatet 3-1 efter et velspillet kontraangreb.

Med sejren holder Inter fast i deres tredjeplads i rækken, hvor de fortsat har fem point ned til bysbørnene AC Milan og seks til Roma. Omvendt er Frosinone fortsat næstsidst, og de har otte point op til Bologna over nedrykningsstregen med seks kampe igen.