• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Inter sender kreativt bud på Lukaku

Foto: Getty Images

Manchester United og Inter har programsat et møde, hvor Romelu Lukaku er på dagsordenen. Inter vil tage kreative metoder i brug for at opfylde sine FFP-forpligtelser i bestræbelserne på at få angriberen.

Af Nicklas Grodt Degn

Romelu Lukaku kan være på vej til Inter. Historien om Manchester United-angriberen har floreret den seneste uges tid, og ifølge den anerkendte italienske journalist Gianluca Di Marzio har
den engelske og italienske klub aftalt et møde for at diskutere den belgiske angribers fremtid i de kommende dage.

Her har Inter allerede forberedt sig på, hvad de vil fremlægge. Ifølge Di Marzio vil Inter komme med et bud på €10 millioner for at leje Lukaku i de kommende to sæsoner, men samtidig binde sig til at købe Lukaku efter de omtalte to sæsoner for €60 millioner. En kreativ købsmetode, der er blevet mere udbredt de seneste år, hvor UEFA har strammet Financial Fair Play-grebet om de store klubber. Da PSG købte Kylian Mbappe i Monaco blev det gjort via en lignende formel.

Ifølge Gianluca Di Marzio har Lukaku internt udtrykt, at han gerne vil til Inter, hvor han er udset til at afløse argentinske Mauro Icardi, der er havnet i uføre efter først at have været på kant med fansene og siden Inter-ledelsen i de seneste år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus