Inter skuffede på ny

Inter kan ryge helt ud af top fire efter 1-1 ude mod Atalanta lørdag eftermiddag

Inter startede forrygende i denne Serie A-sæson. Holdet har længe lagt helt i toppen, men på det seneste har holdet smidt flere uheldige points. Dette blev på ny tilfældet lørdag, hvor det kun blev til 1-1 ude mod Atalanta. Et resultat der nu kan sende Inter helt ud af top fire.

Atalanta lod sig ikke imponere over modstanderen, og havde inden for de første ti minutter tre gyldne chancer. Først var Luca Cigarini tæt på med et forsøg lige forbi den ene opstander, inden Boukary Drame minuttet efter testede Handanovic i Inter-buret. Da Jasmin Kurtic kort efter var centimeter fra scoring, var gæsterne advaret.

Alligevel kom Inter bagud rundet 16 minutters spil. Et fladt indlæg blev slået ind tæt under mål, hvor Jeison Murillo en smule klodset gled bolden i eget net. Selvmålet fik Inter frem, og ti minutter efter leverede Atalanta et endnu mere klodset selvmål. Igen blev et fladt indlæg lagt ind i feltet, hvor Rafael Tolio upresset hamrede bolden i eget net til 1-1.

Inter pressede på frem mod pausen, hvor især Stevan Jovetic må ærgre sig over ikke at have scoret. Et forsøg fra kanten af feltet sneg sig akkurat forbi, og da Atalanta i overtiden af første halvleg kom tæt på igen, slap begge mandskaber til pause med uafgjort.

Jasmin Kuritc var tæt på at sende Atalanta tilbage på vindersporet syv minutter inde i anden halvleg, da han med hovedet tordnede bolden mod mål. Handanovic var dog på plads på ny. Herefter fulgte dog en periode, hvor intensiteten faldt, men Atalanta var tæt på at snuppe sejren helt til sidst. Gaetano Monachello nåede en god stikning, men i en god position overplacerede han akkurat og sendte bolden over.

1-1 resultatet blev en kendsgerning, og det betyder, at både Juventus og Fiorentina med sejre i denne runde kan overhale Inter, da senest gav førstepladsen til formstærke Napoli.