• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Inter tog syvende Serie A-sejr i træk

En overbevisende sejr over Genoa betyder, at Inter nu har hentet syv sejre i træk i Serie A.

Af Victor Risager

Inter er flyvende i Serie A i øjeblikket.

Inden lørdagens hjemmekamp mod Genoa havde Milano-klubben hentet seks sejre på stribe i den italienske liga, og mod Genoa blev det også til syv på stribe.

Selv om anfører og topscorer Mauro Icardi blev sparet, havde Inter nemlig ingen problemer med at køre Genoa over, og de sikrede en stensikker 5-0-sejr.

Efter 14 minutter kunne midtbanespilleren Roberto Gagliardini bringe Inter i front, da han udnyttede sløset forsvarsspil og sendte bolden i nettet tæt under mål. Og blot to minutter efter kunne Matteo Politano udbygge føringen, da han løb forbi et uopmærksomt Genoa-forsvar.

Der blev ikke scoret mere i første halvleg, men kort efter pausen var Gagliardini på spil igen. Midtbaneprofilen havde bevæget sig ind i det lille målfelt, hvor han efter en redning af Genoa-målmanden Andrei Rado kunne flugte 3-0-målet i nettet. 

I overtiden lukkede og slukkede Joao Mario og Radja Nainggolan festen, da de scorede til henholdsvis 4-0 og 5-0. 

Med tre point mere på kontoen har Inter nu hentet 25 point efter 11 runder. Det er nok til en delt andenplads med Napoli og er tre færre end Juventus, der dog har en kamp i hånden, på førstepladsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.