• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Italienerne er ved at få øjnene op for Eriksen: Han er som en dieselmotor

Foto: Getty Images

Historien har vist, at Christian Eriksen lige skal vænne sig til et nyt sted, og så slår han til, skriver italiensk sportsavis.

Af Oliver Okstrøm

I januar skiftede den danske landsholdsspiller Christian Eriksen fra de vante rammer i Tottenham til italienske Inter, hvor han ikke nåede at fortrylle Milano-publikummet, inden coronavirussen satte alt i stå i Italien.

Dog ser det ud til, at tilliden til ham er stor, og i dagens udgave af La Gazzetta dello Sport er den offensive midtbanespiller på forsiden, hvor der bliver indikeret, at Eriksen er blandt de bedste til træningen efter coronapausen.

For italienere betyder biler meget, og derfor har avisen også valgt at sammenligne ham med en diesel-motor, hvor gløderøret i forkammerat lige skal opvarmes inden effekten af dieselolien bliver sat i gang.

Sådan er det tilsyneladende også med Eriksen, mener avisen. De peger desuden på, at det var det samme, da Christian Eriksen kom til både Ajax og Tottenham. Først skulle han lige falde til i omgivelserne, hvorefter han overtog og regerede.

Det må tiden nu vise, men det lader også til, at Inter-træner Antonio Conte har store planer med Eriksen. Senest forlyder det, at man er klar til at lave en smule om i formationen, så der bliver plads til en spiller lige bag de to angribere - og den skal Eriksen have.

Christian Eriksen nåede at spille otte kampe og score ét mål for Inter inden den ufrivllige coronapause.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus