• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Italiensk avis: Napoli-profil kan være ude resten af sæsonen

Sæsonen kan være slut for en af Napolis profiler, som har store knæproblemer.

Af Morten Jørgensen

22 gange i denne sæson har Raúl Albiol været på banen for Napoli, men det kan måske også være det sidste, som Carlo Ancelotti kommer til at se til den spanske forsvarsspiller i et stykke tid.

Den italienske avis, Corriere dello Sport, skriver, at den 33-årige spanier ikke bliver inkluderet i Napolis trup til weekendens opgør mod Fiorentina, fordi han har problemer med sit venstre knæ.

Ydermere skriver avisen, at Raúl Albiol fløj til Spanien for at blive tilset af Dr. Angel Rauiz Cotorro, som tidligere har hjulpet tennisstjernen Rafael Nadal med knæproblemer. Nu er der en risiko for, at Raúl Albiol ikke kommer i aktion for den italienske klub mere i denne sæson, hvis knæproblemerne viser sig at være så alvorlige som frygtet.

Den centrale forsvar har været en fast bestanddel af Napoli-mandskabet i denne sæson, hvor han i et enkelt tilfælde også har trukket anførerbindet på overarmen.

Siden sommeren 2013 har Raúl Albiol spillet for Napoli, efter han forlod Real Madrid.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus