• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Italiensk dommer beskyldes for at holde med Roma

Serie A-dommeren Piero Giacomelli er kommet under mistanke for at lade sin kærlighed til Roma og Totti påvirke sin dommergerning.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Det italienske fodboldforbund vil tilsyneladende åbne en undersøgelse af dommeren, Piero Giacomelli, som skulle have haft et billede af Francesco Totti på en Facebookside under et pseudonym.

Dommeren havde et par kontroversielle beslutninger i Lazio's nederlag til Torino, hvor han nægtede Romas ærkerivaler et straffespark og senere sendte Lazio-angriberen Ciro Immobile ud.

Det blev senere påstået, at Giacomelli havde en Facebook-side under pseudonymet "Jack O'Melly", hvor der var et billede af ham, der passede fløjten mens Roma-legenden, Francesco Totti, tog et straffespark.

Der er ikke en lov, der forbyder dommere at have sociale medie-profiler, men det er forbudt for dem at diskutere fodbold.

Derudover ejede Giacomelli café'en Rossetti i sin hjemby Trieste, og på barens Facebook-side skulle der være brugt et billede af Totti for at reklamere for, at café'en viste en Roma-kamp.

Undersøgelsen skal ikke påvise, at Piero Giacomelli er Roma-fan, men blot om han brød reglerne for dommernes brug af sociale medier.

Giacomelli er dog tilbage i aktion i weekenden, når han vil være på ansvarlig for videoteknologien, VAR, under kampen mellem Atalanta ogSassuolo i Coppa Italia.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus