• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Italiensk landstræner: Balotelli-comeback afhænger af ham selv

Roberto Mancini udelukker ikke, at Mario Balotelli har en fremtid på Italiens landshold, men det kræver, at han får sparket gang i karrieren igen i Brescia.

Af Nicklas Grodt Degn

Da Roberto Mancini blev udpeget til italiensk andstræner i maj 2018 så mange iagttagere det som en vej tilbage til landsholdet for Mario Balotelli.

Og ganske rigtigt. Den karismatiske angriber var tilbage i landsholdsfolden  få uger efter Mancini blev udpeget til landstræner efter at have været ude af det gode selskab siden 2014.

Det blev til en scoring i comeback-kampen og yderligere to hurtige optrædender i de følgende måneder, men siden er hverken landsholds- eller klubkarrieren gået som håbet for Balotelli.

Nu er han tilbage i Italien og Brescia, byen, hvor han voksede op, og det kan være vejen tilbage blandt landets bedste fodboldspillere. I hvert fald, hvis man spørger landstræner Mancini, der har træner Balotelli i både Manchester City og Inter.

- Jeg håber, at han ser det at vende tilbage til sin hjemby som en mulighed for at relancere sin karriere. Han er 29 år og burde være i sin bedste alder. En spiller af hans kvalitet kan ikke bare uden videre tabe alt det, han har vist henover årene. Det afhænger af ham, siger Mancini til italienske Rai Sport.

Han tilføjer:

- Hvis Mario scorer 25 mål, presser modstanderne, arbejder med holdet og gør alt det, en 29-årig bør gøre, tror jeg, at han har en chance for Italien. Men det er vigtigt, at han får en vigtig sæson.

Balotelli har stadig sin debut for Brescia til gode, da han har karantæne. En karantæne, som Serie A har valgt at føre over fra Ligue 1, hvor han blev udvist i sin sidste kamp for Nice i den forgangne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus