2016-01-15 19:14
Foto: Antonio Calanni/Polfoto

Toppen i Milan har fået nok af Sinisa Mihajlovic. De er nu klar til at skifte ud, og afløseren er en legende.

Milan brugte i sommer store summer på nye spillere, men de er alligevel stadig udenfor toppen af Serie A, som de desuden også har været i de seneste par sæsoner. Derfor forlyder det nu, at Milan igen stor overfor et trænerskifte.

En af de nye folk, der kom ind i sommer var træner Sinisa Mihajlovic, men klubejer Silvio Berlusconi har nu planer om at fyre Mihajlovic efter bare et halvt år. Det skriver den italienske sportsavis Tuttosport.

De har også navnet klar på, hvem der skal tage over for Mihajlovic. Det skulle være den 67-årige Marcello Lippi, der i løbet af sin karriere både har vundet mesterskaber og Champions League med Juventus samt VM med Italien som landstræner.

Det forventes, at Berlusconi vil offentliggøre udskiftningen på trænerfronten mandag.

Inden da møder Milan på hjemmebane Fiorentina søndag aften klokken 20.45, som ifølge den italienske sportsavis altså ender med at blive den sidste med serberen som cheftræner i klubben.

Holdet er i øjeblikket på 8. pladsen i Serie A med fem point op til den næste Europa League-plads og 12 point op til Napoli på førstepladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?