• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Italiensk sportsavis: Serie A-klub vil have Jens Stryger Larsen

Jens Stryger Larsen er kommet på blokken i Torino, som gerne vil forstærke sig på danskerens position.

Af Oliver Okstrøm

Det er ikke kun i Danmark, at navnet Jens Stryger Larsen er sat sig. Det samme er også sket i Italien, hvor landsholdsbacken til dagligt spiller for Udinese i Serie A - og nu vil de angiveligt have ham i Torino.

Sådan melder den Torino-baserede sportsavis Tuttosport lørdag.

Samtidig skulle Strygers holdkammerat Seko Fofana være et godt bud på en ny spiller i Torino, og da Udinese endvidere skulle have interesse i at hente både Simone Edera og Vittorio Parigini, så kan der blive tale om en stor byttehandel mellem de to norditalienske klubber.

Det forlyder dog, at Jens Stryger Larsen blot er andetvalg for Torino, som allerhelst vil have 25-årige Manuel Lazzari til klubben. Prisen på Lazzari kan dog ende med at blive for høj, og så er Stryger eftersigende det oplagte valg.

De to klubber ligger i hver deres ende af den bedste italienske række, da Udinese kæmper mod nedrykning, mens Torino er en yderkandidat til at tage en plads i Europa League til den kommende sæson. 

Tilbage i oktober forlængede danskeren sin aftale med Udinese frem til 2022.

Jens Stryger Larsen kom til Udinese i 2017, hvorefter han er blevet fast mand på det danske landshold. Tidligere i karrieren har han også været i Austria Wien, FC Nordsjælland og Brøndby.

Superliga

Mere Superliga

Fokus