• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Italienske medier: Juventus har fundet ejermand til eftertragtet 10-tal

Efter et år uden en 10'er ser Juventus nu ud til at have fundet den rette til nummeret.

Af Oliver Okstrøm

Med spillere som Michel Platini, Roberto Baggio og Alessandro Del Piero. Det er blot et par af de ikoniske Juventus-spillere, der igennem historien har haft den ære at spille med nummer 10 på ryggen.

Senest var det så Paul Pogba, men efter franskmandens skifte til Manchester United har nummeret stået åben. Det får dog en ende nu, melder både La Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia.

Det bliver den fikse argentinske offensivspiller Paulo Dybala, der ifølge de italienske medier kan trække i trøjen med 10-tallet på ryggen. Indtil videre har Dybala spillet med nummer 21 på ryggen, som ligeledes har en række store spillere som Zidane og Pirlo som tidligere bærere.

At give Dybala nummer 10 bliver også set som et træk fra Juventus' side for at holde spilleren fra at blive lokket til at tage til de spanske storklubber Barcelona og Real Madrid.

I sidste sæson blev det til 48 kampe i alle turneringer for Dybala, som han kvitterede for med 19 scoringer, hvilket var medvirkende til trofæer fra både Serie A samt pokalturneringen plus en finaleplads i Champions League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus