• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Jagter endnu en Spurs-spiller: Eriksen og belgier kan forenes i Inter

Foto: Getty Images

Italienske Inter har allerede lavet flere indkøb i den engelske Premier League, og til sommer vil klubben angiveligt have en Tottenham-spiller.

Af Kenneth Jensen

Danske Christian Eriksen forlod i januar Tottenham Hotspur, og nu er det i italienske Inter, landsholdsspilleren spiller sin fodbold og forsøger at vinde titler. Det gør Eriksen i øvrigt med andre tidligere Premier League-spillere som Romelu Lukaku og Ashley Young.

Og angiveligt er Antonio Conte interesseret i at plukke endnu en spiller fra Premier League. 

Igen skal der være tale om en spiller fra London-klubben Tottenham.

Det er den 32-årige forsvarsspiller Jan Vertonghen, der er interessant for Inter. Klubben har ifølge London Evening Standard allerede kontaktet spilleren, som har kontraktudløb til sommer og derfor allerede nu kan tale med interesserede klubber.

Jan Vertonghen har mistet sin plads på holdet i Tottenham, hvor manager José Mourinho på det seneste har valgt at spille med Toby Alderweireld og Davinson Sanchez i det centrale forsvar.

Tottenham ligger aktuelt nummer seks i Premier League og kæmper lige nu for at komme med i Champions League igen, mens Inter ligger nummer tre i Serie A med seks point op til topholdet Juventus. Inter har dog en kamp i banken, men møder i den kommende runde netop topholdet Juventus.

Superliga

Mere Superliga

Fokus