Jens Odgaard vinder italiensk Super Cup for ungdomshold

Inters Jens Odgaard kunne søndag fejre en triumf med sejren på 2-1 over Roma i den italienske Super Cup for ungdomshold.

Den tidligere Lyngby-spiller Jens Odgaard var søndag med i Inters ungdomsholds sejr i den italienske Super Cup for ungdomshold. Det skete efter en sejr over Romas tilsvarende hold på San Siro.

Kampen skulle helt ud i forlænget spilletid før der var fundet en vinder, og det kom da Facundo Colido sørgede for målet til 2-1 bare tre minutter før, de to hold skulle videre i en formentlig nervepirrende straffesparkskonkurrence.

Forinden havde selvsamme Colido gjort det til 1-0 i den ordinære spilletid, hvorefter Andrea Marcucci udlignede for Roma. Da der ikke kom flere mål i den ordinære spilletid skulle de to hold derefter ud i to gange 15 minutter for at finde vinderen af kampen.

Selvom det ikke blev til nogen mål for danske Odgaard, så spillede den blonde angriber en kamp, hvor han virkelig fik gjort opmærksom på sig selv. Blandt andet med et skud på træværket i den forlængede spilletid.

Inter var med i Super Cuppen for de såkaldte primaverahold som forsvarende italienske mestre for disse hold, mens Roma var med som vindere af pokalturneringen.

Jens Odgaard skiftede i sommer fra Superliga-klubben Lyngby, hvor han havde fået et mindre gennembrud i klubbens bronze-sæson. Skiftet til Inter skulle i den forbindelse have indbragt Lyngby ti millioner kroner.