• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Jens Stryger ser tilbage på Udinese-skifte: Det er gået over alle forventninger

Foto: Getty Images

Den danske forsvarsspiller skiftede i sommer Austria Wien og italienske Udinese, men der har ikke været behov for tid til at omstille sig. Jens Stryger har været fast mand fra dag et.

Af Kenneth Jensen

Han kan spille mange positioner, den danske forsvarsspiller Jens Stryger Larsen, men positionen som central forsvarsspiller var alligevel ny, da 27-årige Jens Stryger Larsen blev det foreslået tidligere på sæsonen.

Klubben fyrede i november Luigi Delneri og ansatte i stedet Massimo Oddo, og han spiller med tre centrale forsvarsspiller, hvor Jens Stryger Larsen er den yderste i højre side.

En rolle, som han nyder i en klub, han slet ikke fortryder, han har skiftet til.

- Det er gået over alle forventninger. Tit, når spillere skifter til italiensk fodbold, er der en tilvænningsperiode, fordi de går så meget op i det taktiske aspekt i Italien, men ja, nu er jeg startet inde i 19-20 kampe. Lige nu kan man ikke andet end at sige, at det har været et godt skridt for mig, siger Jens Stryger Larsen til tipsbladet.dk.

Den gode form har også betydet, at han har holdt sin plads i startopstillingen på landsholdet, og med under tre måneder igen til VM-slutrunden, er det svært ikke at være optimistisk. Men i fodbold kan det hele gå hurtigt, og derfor er det ikke meget fokus, den tidligere Austria Wien- og Brøndby-forsvarer har på den kommende slutrunde.

- Jeg tænkte faktisk mere over det, da vi lige havde sikret os billetten. Der var man høj på det hele, men så kommer hverdagen også, og er man ikke skarp i klubben, har man heller ikke en chance her. Man skal være spark hele tiden og vise sig godt frem.

- Men nu, hvor vi møder ind her (landsholdssamlingen, red.), er samlet alle sammen, og pressen er her, kan man da godt mærke den der VM-stemningsagtige ting, men ellers er det ikke noget, jeg tænker over i hverdagen. Det har jeg et andet fokuspunkt, siger Jens Stryger Larsen.

Jens Stryger Larsen har spillet ni landskampe og er lige nu forrest i kampen om venstrebacken i rødt og hvidt, mens han på klubholdet har noteret sig for 23 kampe i alt - medregnet Coppa Italia.

Udinese ligger nummer 12 i tabellen med 33 point. Jens Stryger Larsen har kontrakt med klubben frem til sommeren 2021.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus