• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Jens Stryger står foran debut

Udinese-spilleren får debut søndag, når han og holdkammeraterne møder Genoa.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Udineses cheftræner, Luigi Delneri, udtaler, at den danske landsholdsspiller starter inde i morgendagens Serie A-kamp mellem Udinese og Genoa.

Jens Stryger, der skiftede til Udinese fra Austria Wien, var ikke med i klubben i Udineses første sæsonkamp, og i anden runde mod SPAL blev det ikke til nogen minutter, og derfor er der tale om debut, når han løber på banen søndag.

Udinese har ikke fået den bedste start på sæsonen, og med nul point i to kampe, skal holdet genfinde sig selv, fortæller Luigi Delneri, som samtidig oplyser, at Jens Stryger starter inde, da det normale valg til højre back ikke er til rådighed.

- Søndag starter vi sæsonen igen. Vi får mange spillere tilbage fra landsholdstjeneste, og Larsen starter inde, da Widmer (Silvan Widmer, red.) ikke er klar, siger Delneri ifølge Tutto Mercato Web.

Selvom han starter inde på baggrund af en skade til den konkurrerende spiller, så er Udinese-træneren overbevist om, at den tidligere Brøndby-spiller er klar.

- Larsen er klar til det, og han kender den rolle, som han skal udfylde.

Ligesom Udinese har Genoa heller ikke fået nogen point i sæsonens første to kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...