• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Journalist: de Ligt er enig med Juventus

Juventus meldes i pole position til at sikre sig den ombejlede Matthijs de Ligt, der angiveligt er nået til enighed med italienerne om, hvad en kontrakt skal indeholde.

Af Nicklas Grodt Degn

En af sommerens store tranfersagaer spidser til. Den hollandske Ajax-anfører Matthijs de Ligt bliver nu meldt meget tæt på et skifte til italienske mestre fra Juventus.

Allerede torsdag forlød det, at der var et gennembrud undervejs i forhandlingerne mellem parterne, da de Ligts italienske agent Mino Raiola lå i forhandlinger med de zebrastribede fra Torino. Og nu er der så håndslag, så kun Juventus og de Ligts klub Ajax mangler at nå fælles fodslag. Det skriver den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, der er kendt for sin tilknytning til en af verdens mest anerkendte og pålidelige journalister, når det kommer til italienske transferhistorier, Gianluca Di Marzio.

Ifølge Romano er de Ligt klar på en aftale, der løber frem til 2024 og giver den 19-årige hollænder €12 millioner per sæson, hvilket er inklusiv diverse såkaldte add-ons. Kontrakten inkluderer en frikøbsklausul på €150 millioner.

Det baner vejen for, at Juventus kan nå til enighed med Ajax om et salg af den eftertragtede forsvarsspiller. Men det forlyder samtidig, at PSG stadig lurer i kulissen, hvilket kan forlænge sagaen med et kapitel eller to endnu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.