Juve sejrede i Ronaldo-debut efter dramatisk afslutning

Federico Bernardeschi sikrede en 3-2-sejr til Juventus i det 93. minut.

Det blev en dramatisk debut i Juventus-trøjen for Cristiano Ronaldo, da de forsvarende italienske mestre i overtiden sikrede en 3-2-sejr mod Chievo Verona lørdag aften.

Den portugisiske superstjerne startede på toppen for sin nye klub, men da de allerede efter to minutter kom foran, var det ikke Ronaldo, der stod bag målet. Det var derimod Sami Khedira. Efter et frispark ind i feltet headede Giorgio Chiellini således bolden på tværs, hvor Khedira kraftfuldt bankede bolden i nettet til 1-0.

Juventus var tæt på at udbygge føringen flere gange i løbet af de første ti minutter, hvor Cristiano Ronaldo og landsmanden Joao Cancelo begge var tæt på, men 2-0-scoringen lod vente på sig. I stedet kom 1-1-scoringen den i forkøbet.

Efter 40 minutter sendte den tidligere Juventus-spiller Emanuele Giaccherini et indlæg ind i Juventus’ felt, hvor Mariusz Stepinski kom højst og flot headede bolden forbi Wojciech Szczesny i Juventus-målet.

Giaccherini var dog ikke færdig med at gøre ondt på sin tidligere klub. Ti minutter inde i anden halvleg fremtvang den lille kantspiller et straffespark, og det tog han sig selv af uden problemer. 2-1 til Chievo.

Både Ronaldo og Paolo Dybala kom tæt på et par gange i løbet af de efterfølgende tyve minutter, men der skulle igen en dødbold til, før Juventus kunne udligne. Denne gang var det tilbagevendte Leonardo Bonucci, der headede et hjørnespark i kassen.

Juventus fortsatte med at presse på, men Stefano Sorrentino i Chievo-målet stod en fantastisk kamp.

I sidste ende fik Juventus til gengæld bolden over stregen. Mario Mandzukic' headede mod et frit mål, som en Chievo-spiller i første omgang fik clearet, men mållinjeteknologien viste efterfølgende, at bolden havde krydset stregen. Efter at have benyttet sig af VAR viste det sig imidlertid, at Ronaldo inden da havde begået frispark på Sorrentino, hvorfor målet ikke blev accepteret.

Kort efter var der dog ikke nogle problemer, da Federico Bernardeschi sendte bolden i nettet i det 93. minut, efter et fladt Alex Sandro-indlæg. 3-2 til Juventus.

Dermed begyndte Cristiano Ronaldo-æraen i Juventus med en 3-2-sejr efter en højdramatisk afslutning.