• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Juventus-angribers bror: Han vil slutte sin karriere i klubben

Foto: Getty Images

Gonzalo Higuain har planer om at spille i Juventus resten af sin karriere, fortæller angriberens bror og agent.

Af Victor Risager

Da Juventus hentede Cristiano Ronaldo sidste sommer, fik den italienske storklub hurtigt afskibet Gonzalo Higuain, der blev sendt ud på leje – først i AC Milan og efterfølgende i Chelsea.

Nu vender Higuain imidlertid tilbage til Juventus, når hans lejeaftale med Chelsea udløber i slutningen af juni, og den argentinske angriber har planer om at blive hos de italienske mestre, selvom Gazzetta dello Sport fredag sætter ham i forbindelse med et skifte til Roma. Det slår hans bror og agent, Nicolas Higuain, fast i et interview med Radio Marte ifølge Football Italia.

- Jeg vil gerne slå fast, at vi ikke har talt med nogen andre klubber. Min bror er også på kontrakt i Juventus. Gonzalo vil respektere sin kontrakt og bliver derfor hos Juventus i yderligere to år. Hans præstationer hos Juve har været gode, og at spille for et andet hold i Italien er ikke en brugbar løsning.

- Jeg vil ikke fornærme nogen, men hvis Gonzalo skal spille i Italien, så vil han kun spille for Juve, som ejer ham, lyder det fra Nicolas Higuain.

Agenten tror også på, at Gonzalo Higuain kan få et stort år i Juventus.

- Jeg tror, det kunne være Gonzalo år. Han har så meget styrke og beslutsomhed, og han ønsker at afslutte sin karriere hos Juve, fortæller han.

I Juventus kan 31-årige Gonzalo Higuain muligvis blive genforenet med Maurizio Sarri, der har trænet Higuain i både Napoli og Chelsea. Den nuværende cheftræner er ifølge flere medier favoritten til at overtage cheftrænerposten i Juventus. 

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus