2016-02-12 14:49
Foto: Riccardo De Luca/Polfoto

Lørdag mødes Juventus og Napoli i en direkte duel i toppen af Serie A. Vinderen kan meget vel også ende med at vinde den italienske liga i år.

De har vundet den italienske Serie A fire år i træk i Juventus, men i år er måske sæsonen, hvor dominansen bliver brudt. Lørdag kommer der i hvert fald svar på en del i forhold til, hvor stærke Juventus er, og hvor stærke konkurrenterne fra Napoli er, når de to hold mødes i Torino.

Juventus er i suveræn form og har vundet de seneste 14 kampe, hvilket gør, at holdet efter en svag start er oppe som nummer to i Serie A - to point efter Napoli, der har vundet de seneste otte kampe i Serie A.

Før opgøret er der fra Juventus-træner Massimiliano Allegri roser til modpartens træner Maurizio Sarri, der med 53 scoringer i ligaen er det mest scorende hold i Serie A, og i Gonzalo Higuain har ligaens topscorer med 24 kasser.

- Sarri behøver slet ikke mine komplimenter. Han har gjort helt fantastiske ting, som ingen forventede, for han blev grillet, da han først kom til Napoli. 

- I stedet har han med sit gode arbejde bevist, at han er en fantastisk træner. Han fortjener intet andet end roser, lyder det fra Massimiliano Allegri på et pressemøde før kampen.

Napoli og Juventus mødtes i efteråret, hvor Napoli vandt hjemmekampen med 2-1.

SENESTE NYT...
OP | NED