Juventus fortsat på mesterskabskurs efter smal sejr over Empoli

Juventus, der var uden en skadet Cristiano Ronaldo, vandt med besvær med 1-0 hjemme over Empoli. 19-årigt stortalent blev matchvinder for klubben, der cruiser mod det italienske mesterskab

Juventus har gang i endnu en suveræn sæson i Serie A, hvor de efter 30 kampe kun har lidt et enkelt nederlag, spillet tre uafgjorte og har hele 26 sejre. Den seneste sejr kom i dag mod Empoli, der kæmper for livet i bunden af rækken.

Men selvom det var top mod bund, var det ikke en overbevisende præstation af Juventus, der var uden en skadet Cristiano Ronaldo til kampen. Det sluttede nemlig med en smal Juventus-sejr på 1-0 hjemme på Juventus Stadium.

Og de skulle helt hen til det 72. minut før den afgørende scoring kom. Den blev sat ind af det kun 19-årige italienske angrebstalent Moise Kean, der var kommet på banen få minutter forinden. En lang aflevering op i banen blev flot håndteret af Mario Mandžukić, der med hovedet lagde bolden til rette for Kean, der fra kanten af feltet resolut sendte bolden i mål.

Det blev kampens eneste scoring, hvilket sikrede Juventus de forventede tre point. De fortsætter dermed den sikre kurs mod det italienske mesterskab, hvor de har 18 point ned til Napoli på andenpladsen.

Empoli ligger i den tunge ende af række, og er kun et enkelt point foran Bologna på den forkerte side af nedrykningsstregen.