• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Juventus melder sig tilbage i kampen om Icardi

De italienske mestre har skruet op for interessen i Inters Mauro Icardi, hvis markedsværdi har taget et stort slag. Et salg kan bane vejen for, at Inter kan købe Romelu Lukaku.

Af Nicklas Grodt Degn

Der har været sjældent stille om den argentinske angriber Mauro Icardi i et par ugers tid, men nu blusser spørgsmålet om Inter-spidsens fremtid op igen. En række italienske medier med La Gazzetta Dello Sport i spidsen, der melder om, at Juventus har genoptaget jagten på Icardi.

Icardis forhold til såvel Inter som klubbens fans har lidt knæk af flere omgange, og argentinerens fremtid menes ikke at ligge i Milano under den nye træner Antonio Conte. Hans mere eller mindre offentlige fejder med klubben har desuden ført til et væsentligt fald i markedsværdi, og det meldes nu, at Juventus kan vriste Icardi fri af Inter for knap 450 millioner kroner. For et år siden lå prisen på 750 millioner kroner.

En række italienske medier fortæller, at Mauro Icardis agent, der samtidig er hans kone Wanda Icardi, og Juventus-sportsdirektør Fabio Paratici, i denne uge har mødtes i Ibiza, hvor Icardi-parret er på ferie.

Inter er for tiden brændt varme på Manchester United-angriberen Romelu Lukaku, men et Icardi-salg skal muligvis effektueres før Lukaku kan blive Inter-spiller. Den samlede pris for Lukaku kan løbe op i 520 millioner kroner, hvorfor et salg af Icardi kan finansiere langt størstedelen.

Mauro Icardi kom første gang på kant med Inter-fansene, da han i 2016 kritiserede dem i sin selvbiografi. 2018/2019-sæsonen bød på flere offentlige slagsmål mellem Mauro og Wanda Icardi og Inter-ledelsen over alt fra løn til Mauro Icardis position i Inter-truppen.

Icardi fik i løbet af sæsonen frataget anførerbindet som en konsekvens og mistede sin startplads på holdet til landsmanden Lautaro Martinez, der også blev udtaget til Argentinas Copa America-trup på bekostning af Mauro Icardi.

Superliga

Mere Superliga

Fokus