2016-03-23 15:28
Foto: Alessandro Di Marco/Polfoto

Juventus' sportsdirektør Guiseppe Moratta afslører, at Alvaro Moratas ophold i Juventus ikke kun bestemmes af Torino-klubben, og at det endnu ikke er en prioritet.

Alvaro Morata skiftede i sommeren 2014 Real Madrid ud med Juventus. Et skifte, der har givet god gevinst for den store spanske angriber. 

Siden skiftet har han nemlig fået masser af spilletid og scoret en god portion mål i både Serie A og Champions League, men i aftalen der sendte ham til Italien indgik en tilbagekøbsklausul i sommeren 2016 og 2017. 

Onsdag udtalte hovedpersonen selv, at han ikke vidste om, hvorvidt han bliver i Torino eller rykker tilbage til den spanske hovedstad. Og det er ifølge sportdirektør, Guiseppe Marotta ikke op til italienerne. 

- Om Morata bliver eller ej er ikke kun op til Juventus, siger han ifølge Football-Italia.net. 

Marotta beskriver ligeledes klausulen, der gør at Real Madrid denne sommer kan hente ham tilbage, som et damoklessværd. 

- Klausulen? Det er som et damoklessværd hænger over spillerens ophold. Det var den eneste betingelse for at få ham til Torino. 

Ydermere fortæller Marotta, at det ikke er deres prioritet at fokusere på endnu, men at det derimod er at forlænge Massimiliano Allegris kontrakt med klubben. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?