• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Juventus planlægger spændende sommerhandel: Vil have Jordi Alba

Juventus planlægger spændende sommerhandel: Vil have Jordi Alba
Foto: Getty Images

Barcelonas Jordi Alba kan ende med at blive en fin erstatning for Alex Sandro, hvis Juventus ender med at sælge sidstnævnte.

Af Oliver Okstrøm

I Juventus har rygterne om et salg af klubbens venstreback Alex Sandro kørt på i de seneste mange transfervinduer, og nu kan det være, at det kommer til at ske. Italienerne har nemlig udset sig noget af en erstatning.

Det skriver den Torino-baserede sportsavis Tuttosport.

Her er der tale om Jordi Alba fra FC Barcelona, som i et stykke tid har været nævnt som en mulighed, og nu lader det til, at Juventus virkelig er ved at planlægge at købe den spanske spiller til sommer.

Jordi Albas kontrakt med Barca udløber i sommeren 2020, og dermed vil der blot være et år tilbage af kontrakten. Derfor vil det muligvis være sidste gang, at catalanerne kan få en ordentlig pris for ham, hvis han har i sinde at lade sin kontrakt udløbe.

Juventus vil på den måde kunne sælge Alex Sandro, som tilsyneladende er i søgelyset i både Paris Saint-Germain, Manchester United og Manchester City.

Det er dog langt fra sikkert, at det ender sådan. Alba er selv fra Barcelona oprindeligt, og han kom tilbage til klubben efter en periode i Valencia tilbage i 2012 for omkring 100 millioner kroner.

Alba bliver 30 til marts, og han har spillet 67 landskampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus