Juventus reddede sig i overtiden

Bundholdet Cagliari var tæt på at tage point fra topholdet Juventus i aften, men i sidste øjeblik reddede Juve sejren hjem.

Skadede Nicklas Bendtner var naturligvis ikke med i opgøret mellem Juventus og Cagliari, som på forhånd lignede en sikker sejr til gæsterne fra Torino.

Juventus kom med tre ligasejre i træk i rygsækken, mens Cagliari ikke havde vundet i de seneste syv kampe. Derfor var det også en overraskelse, da Mauricio Pinilla sikkert udnyttede et straffespark efter godt et kvarters tid i kampen, og dermed var det undertippede hjemmehold foran.

Juventus formåede ikke at få hul på modstanderens forsvar i første halvleg. De pressede ellers godt på og fik også en mål annulleret for offside. Med 25 minutter igen fik udeholdet en fordel, da Davide Astori blev smidt ud, og en mand i undertal kunne Cagliari ikke holde stand.

Efter at Juventus' Arturo Vidal havde misset et straffespark efter 72 minutter fik Alessandro Matri endelig nettet for udeholdet, som herefter øgede presset mod hjemmeholdets mål.

I overtiden betalte det hårde arbejde sig for Juventus. Bendtners angrebsrival Matri blev dobbelt målscorer, og efter 92 minutters spil sikrede han Juventus den fjerde sejr i træk, og som om det ikke var nok, så øgede Mirko Vucinic endda til 3-1, inden dommeren havde fløjtet af. Juventus er dermed stadig en sikker nummer et.