Juventus sætter tre nye point ind på kontoen

Det blev til en 2-0-sejr over Udinese for Juventus søndag eftermiddag, hvor Torino-klubben rykkede op på førstepladsen.

Juventus kan for 11. gang i træk i Serie A sætte tre point på kontoen, som også betyder, at de lægger sig op på førstepladsen i den bedste italienske række. Denne gang var det Udinese, der blev slået.

Sejren lød på en 2-0-sejr, hvor første mål af 'Den gamle dame' blev scoret af Paulo Dybala efter 20 minutters spil. Her kunne han med sit velsmurte venstreben sende et frispark fra kanten af feltet direkte op i det nærmeste hjørne til Juve-føring.

Med få minutter tilbage af første halvleg kunne Gonzalo Higuain gøre det til 2-0 på straffespark. Men Bizzarri i Udinese-målet ville det anderledes, og han snuppede sparket og holdt Udinese inde i kampen.

Fire minutter inde i anden halvleg var Higuain dog igen på spil. I dette tilfælde var det ikke i forbindelse med et straffespark men derimod som oplægger. Han blev spillet i feltet og sendte derefter bolden videre til Dybala, der kunne score.

Udineses danske spiller Jens Stryger Larsen har i den seneste tid fået masser af spilletid for sin klub, men han fik et gult kort i den forrige kamp mod Sampdoria, der betød, at han måtte sidde udenfor med karantæne i kampen mod Juventus.

De italienske mestre er nu på førstepladsen i Serie A med to point ned til Napoli. Napoli kan dog vinde førstepladsen tilbage senere søndag i deres kamp mod Inter. Men herefter vil syditalienerne være én kamp foran Juventus.

I næste runde skal Juventus møde Cornelius' Atalanta.