Juventus slagter Chievo og fører Serie A

Juventus er på førstepladsen i Serie A efter 0-4 sejr over Chievo søndag. Napoli kan dog overtage føringen senere søndag.

Juventus fik en elendig start på Serie A-sæsonen. Resultaterne svigtede, og storholdet lå længe langt nede i Serie A-tabellen. Søndag kunne man dog atter snuppe førstepladsen, da Chievo tog imod. Et vanskelig udekamp, der dog blev en ren opvisning fra gæsterne, der sejrede med 0-4.

Allerede efter fem minutters spil slog gæsterne til. Stephan Lichtsteiner satte Alvaro Morata op i feltet, og den brandvarme Juve-profil nettede køligt til 0-1. Kort efter var Paul Pogba tæt på med et forsøg lige forbi mål, inden Paulo Dybala fik et godt forsøg reddet rundet 27 minutters spil.

Alvaro Morata skulle dog blive dobbelt målscorer før pausen. Denne gang serverede Sami Khedira en sukkerbold for Morata, der bragede bolden i nettet til pauseføring på 0-2.

Chievo havde ikke meget at byde på, og det billede fortsatte efter pausen. Paul Pogba lagde en bold dybt til Alex Sandro, der med en halv time igen officielt lukkede kampen til 0-3. Gæsterne var dog ikke færdige med opvisningen.  Seks minutter efter huggede Paul Pogba selv til bolden, og Bizzarri i målet var uden chance.

Juventus slap foden fra gassen i slutfasen, og kunne juble over komfortabel udesejr, der sikrer foreløbig førsteplads i Serie A. Denne kan Napoli dog erobre tilbage med sejr over Empoli senere søndag.