• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Juventus sparer brandvarm Ronaldo mod Leragers Genoa

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har fået et par dages fri og er derfor ikke med i Juventus' trup mod Genoa.

Af Sylvester Guldberg Røn

Juventus tog i midtugen en flot skalp, da de på hjemmebane besejrede Atletico Madrid med 3-0 på hjemmebane i Champions League. Det var en sejr, der sendte dem videre til kvartfinalen i turneringen. 

Sejren over Atletico kan tilskrives Cristiano Ronaldo, der med en mageløs indsats og tre mål afgjorde opgøret. Han er dog ikke at finde i truppen, når Juventus søndag møder Lukas Lerager og Genoa i Serie A. Han bliver blandt andet sparet til sit comeback på det portugisiske landshold efter ni måneders pause. 

- Vi lader Cristiano blive hjemme i denne weekend. Han har spillet meget på det sidste, og han har to kampe med Portugal, der venter inden så længe. Derfor vil det være for risikabelt at lade ham spille hver tredje dag hele tiden, siger Massimiliano Allegri ifølge Football Italia. 

Juventus har hele 18 point ned til Napoli på andenpladsen, og selvom mesterskabet synes afgjort, så vil førerholdet buldre videre. 

- Vi skal have fem sejre mere, før mesterskabet er sikret, fordi Napoli i teorien stadig kan nå 90 point. Men vi skal tage en kamp af gangen, siger Allegri. 

Juventus gæster Genoa søndag klokken 12.30. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020