• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Sloth

Juventus stadig langt fra Ajax' priskrav til de Ligt

Foto: Lars Baron/Getty Images

Der er angiveligt allerede en aftale på plads mellem Juventus og Matthijs de Ligt, men italienerne har til gengæld svært ved at nå til enighed med Ajax om prisen

Af Mikkel Sloth

En fremragende sæson som anfører for Ajax har gjort Matthijs de Ligt til et at de varmeste navne på transfermarkedet, og han kan meget vel være tæt på at have fundet sin næste klub. Han har allerede indgået en aftale med Juventus om en kontrakt, der sikrer ham godt 90 millioner om året i løn - men handlen er alligevel langt fra at være på plads.

For selvom den italienske storklub har været villige til at strække sig langt for at møde forsvarsspilleren lønkrav, er de ikke villige til at møde Ajax' krav til prisen for det hollandske stortalent.

Ifølge Goal kræver Champions League-semifinalisterne 75 millioner euro, cirka 560 millioner kroner, for at sælge Matthijs de Ligt. Men Juventus har indtil videre kun budt 65 millioner euro: 55 millioner euro plus ti millioner euro i bonusordninger.

Der er derfor stadig ti millioner euro, altså omkring 75 millioner kroner, mellem de to parter. 

Juventus er dog efter Goals oplysninger fortrøstningsfulde og forventer, at de kan nå til enighed med Ajax i løbet af de kommende dage. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.